Over niemand zoals jij

Vanuit de School voor Journalistiek hebben wij, Sjoerd en Marjolein, dit project bedacht naar aanleiding van het honoursprogramma dat we samen volgen. Het doel was om ouderen op een leuke manier oud kunnen worden.

Het idee is ontstaan doordat ouderen vaak een wijze levensles hebben die ze aan hun kinderen en kleinkinderen meegeven. Om het contact tussen de jongere generatie en de ouderen te verbeteren, hebben wij ouderen gevraagd om hun wijze levensles met ons te delen. Om zoveel mogelijk diversiteit te krijgen in de levenslessen, hebben we geprobeerd zoveel mogelijk verschillende ouderen te interviewen, vanuit heel Nederland.

Al deze verschillende verhalen zijn terug te vinden op deze website. Samen vormen zij een stukje geschiedenis en zullen de ouderen altijd op deze manier herinnerd worden. Want er is tenslotte niemand zoals jij.

Wil je nu zelf ook meedoen aan ons project? Dat kan! Je kan je eigen opa en oma interviewen met behulp van ons team. Ga dan naar het kopje: how to en zie daar onze tekst en uitleg. GOOD LUCK!

 

DSC_0719

Plaats een reactie